We zoeken een nieuwe collega 💪 Lees verder...

Verbouwing van woning naar oorspronkelijke stijl

We zijn trots om ons nieuwbouwproject in Brandwijk te presenteren, dat we volledig met ons team hebben gerealiseerd. In 2022 hebben we deze woning zorgvuldig getransformeerd, waarbij een deel is gesloopt en herbouwd in de oorspronkelijke stijl.

Een belangrijk onderdeel was het verwijderen van het puntdak, dat we vervolgens opnieuw hebben opgebouwd. De woning is uitgerust met een nieuwe keuken en badkamer, waarbij we zowel het tegelwerk als het timmerwerk hebben verzorgd. Het resultaat bestaat uit twee verdiepingen met comfortabele slaapkamers, nieuwe kozijnen en overstekken.

Ook het aanbrengen van isolatie was een belangrijk aspect van deze verbouwing. Dit hebben we gedaan volgens de nieuwste normen en richtlijnen. Daardoor is de woning nu volledig voorzien van goed isolerend glaswol, wat effectief besparen mogelijk maakt.

We zijn van mening dat dit project een uitstekend voorbeeld is van hoe we ons vakmanschap en kwaliteit kunnen combineren. Slingerland Bouw staat garant voor duurzame renovaties en nieuwbouwprojecten die voldoen aan de hoogste normen in de bouwsector.

Bent u op zoek naar een betrokken totaalpartner voor uw nieuwbouw, verbouwing of renovatieproject? Van advies en begeleiding tot uitvoering, met onze totaalaanpak halen we het beste uit uw project, zodat u met plezier en vertrouwen kunt uitkijken naar een optimaal resultaat. We horen graag van u!