We zoeken een nieuwe collega 💪 Lees verder...

Adviseren

Of het nu gaat om een nieuwbouw, een verbouwing of een renovatieproject, we denken met u mee en combineren uw wensen naadloos met het beschikbare budget, de gewenste materiaalkwaliteit en de selectie van geselecteerde onderaannemers.

Zo realiseren we samen een succesvol project dat aan al uw behoeften voldoet en binnen de gestelde tijdslijnen en budgetten wordt voltooid.

Nieuwbouw

Van ambachtelijke woningbouw, utiliteitsbouw en gebouwen met een agrarische bestemming tot aan dakkapellen en bijgebouwen; het gehele project sturen we voor u aan en we brengen alle belangrijke activiteiten zorgvuldig samen.

Tijdens de uitvoering leggen we focus op onze eigen expertise en werken we nauw samen met zorgvuldig geselecteerde onderaannemers; waarmee we een krachtig team vormen en kwaliteit leveren tijdens het gehele project.

Verbouwing

Het verbouwen van uw woning of bedrijfspand maakt een projectplan van groot belang en dat is precies waar we tijdens dit project de nadruk op leggen; want met een goede voorbereiding verzekeren we ons van een goede uitvoering.

Bijvoorbeeld voor het vergroten van uw woonruimte, het verbouwen van uw schuur of het creëren van een fijne tuinkamer; we verplaatsen ons in uw specifieke situatie en realiseren de verbouwing die goed bij de stijl van uw woning of bedrijf past.

Renovatie

Renoveren is maatwerk en dat maakt het begrijpen en vertalen van uw wensen extra belangrijk. Net als het rekening houden met de omgeving, het selecteren van de materialen en werken binnen uw budget.

Onze ambachtelijke manier van werken komt hierbij goed tot zijn recht en vanuit onze ervaring weten we precies hoe we uw wensen zo goed mogelijk kunnen vervullen en met welke middelen we een passend herstel of upgrade kunnen realiseren.