We zoeken een nieuwe collega 💪 Lees verder...

Renovatie van een monumentaal Kogelhuis

Een van onze hoogtepunten is de renovatie van het monumentale Kogelhuis, waar geschiedenis en heden samenkomen. Met plezier hebben we gewerkt aan de restauratie, waarbij we de oorspronkelijke stijl in ere hebben gehouden en zo veel mogelijk hebben versterkt.

Gelegen binnen de historische vesting van Brielle, ademt het Kogelhuis nu nieuw leven, mede dankzij vernieuwde gevels en een gloednieuw dak. Dankzij het vertrouwen van een collega-aannemer hebben we dit prachtige monument mogen transformeren, zodat het de tand des tijds kan weerstaan terwijl het zijn kenmerkende uitstraling behoudt.

Binnen dit project, dat we in 2023 hebben voltooid, draaide het vooral om de details en de kunst om de klassieke details van het pand in originele staat terug te brengen. Het gerenoveerde Kogelhuis vertelt nu niet alleen het verhaal van het verleden, maar heeft nu ook een uitstraling die past bij het heden.

Bent u op zoek naar een betrokken totaalpartner voor uw nieuwbouw, verbouwing of renovatieproject? Van advies en begeleiding tot uitvoering, met onze totaalaanpak halen we het beste uit uw project, zodat u met plezier en vertrouwen kunt uitkijken naar een optimaal resultaat. We horen graag van u!