We zoeken een nieuwe collega 💪 Lees verder...

Moderne en sfeervolle tuinkamer

We vertellen u graag wat meer over dit recente project: een unieke tuinkamer die we met plezier hebben gerealiseerd. Dit project is de perfecte combinatie van comfort en design. De tuinkamer, uitgerust met prachtige Douglas balken en stalen puien, dient als een uitbreiding van de woonruimte van het huis.

De tuinkamer is niet zomaar een extra ruimte, het is een volledige leefruimte in de tuin waar binnen en buiten mooi samenkomen. Met zorgvuldig gekozen meubels voelt de ruimte helemaal compleet, wat een gevoel van rust en gezelligheid geeft. De houten details in het interieur voegen warmte en karakter toe aan de moderne uitstraling.

Dit nieuwbouwproject hebben we in 2021 gerealiseerd in het pittoreske Hoornaar en we zijn blij met de ruimte die we hebben gekregen om vakmanschap, oog voor detail en kwalitatieve materialen te combineren. Het resultaat is een eigentijdse toevoeging aan de woning, waar het hele jaar door van kan worden genoten.

Bent u op zoek naar een betrokken totaalpartner voor uw nieuwbouw, verbouwing of renovatieproject? Van advies en begeleiding tot uitvoering, met onze totaalaanpak halen we het beste uit uw project, zodat u met plezier en vertrouwen kunt uitkijken naar een optimaal resultaat. We horen graag van u!