Nieuws

Feestelijke opening Wolter Koops d.d. 03 juli jl.

maandag 14 juli 2014

Op donderdag 3 juli is het gloednieuwe logistieke centrum (het nieuwe kantoorgebouw en de werkplaatsen) van Wolter Koops in aanwezigheid van personeel, vrienden, familie en zakenrelaties geopend. Anderhalf jaar na de rampzalige brand die het bedrijf trof, is er op Trekkersveld in Zeewolde één van de modernste en duurzaamste logistieke centra van Europa verrezen.

Wim Koops sprak namens de familie de genodigden toe. Hij sprak zijn waardering uit voor de inspanning die velen hebben verricht om in zo'n korte tijd, zoveel te realiseren. Het kantoor is inmiddels geheel gereed daarna volgen de overige onderdelen van het centrum. Het Wolter Koops logistiekcentrum ligt pal aan de Gooiseweg, die momenteel wordt verbreed en waar, speciaal voor dit centrum, een nieuwe op- en afrit wordt gerealiseerd.


Op 17 november 2012 werd het bedrijf van Wolter Koops in de as gelegd door een felle uitslaande brand. Van het pand bleef niets over.
Aan de Fabricageweg op het Trekkersveld laat het transportbedrijf een heel nieuw complex bouwen. De loodsen zijn nog niet af. Koops verwacht eind 2014 geheel operationeel te zijn op de nieuwe locatie.

Bekijk gerelateerd project

Nieuwsarchief