Nieuws

Opening Prinsclausschool te Zoetermeer

dinsdag 5 februari 2013

Na een verbouwing en nieuwbouw van een jaar opende de Prins Clausschool in Rokkeveen op 1 februari 2013 haar deuren. In dit pand breidt ook De Drie Ballonnen méér dan kinderopvang uit, met een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang.

Na een korte toespraak van Marjolein ter Haar (directeur van de Prins Clausschool) en Silvia Romijn, (directeur van De Drie Ballonnen) is vrijdag 1 februari het nieuwe school gebouw geopend door de wethouder. Kinderen van de Prins Clausschool in Rokkeveen verzamelden zich die ochtend al vroeg in de prachtige nieuwe aula van hun school. Iedereen was blij en opgewonden, na maanden van verbouwingen was vandaag het grote moment aangebroken.

Wethouder Mariëtte van Leeuwen kreeg van Marjolein ter Haar (directeur Prins Clausschool) een grote tros ballonnen, waar de sleutel van het oude schoolgebouw aan hing. Eenmaal buiten werden alle ballonnen van de kinderen en de oude sleutel die toch niet meer op de nieuwe school paste opgelaten. In de middag organiseerde de Prins Clausschool Open Huis voor belangstellenden en buurtbewoners die een kijkje wilden nemen.

In het nieuwe gebouw wordt een totaal aanbod geboden als het gaat om onderwijs, peuterspeelzaal, kinderopvang en buitenschoolse opvang. Het resultaat is prachtig geworden en geheel naar tevredenheid van zowel de kinderen als medewerkers en directies.

Bekijk gerelateerd project

Nieuwsarchief