Nieuws

Feestelijke start project De Zesling te Almere

woensdag 12 december 2012

Op 11 december hebben de kandidaten voor het CPO project De Zesling gezamenlijk het contract voor de bouw van hun woning getekend. Deze feestelijke gebeurtenis vond plaats op kantoor van Slingerland Bouw in Nijkerk, die de huizen gaat bouwen.

Het rijtje van zes eengezinswoningen komt te staan aan de Latijnzeil in Noorderplassen West. Binnen het ontwerp van ONX architecten hebben de kopers verschillende keuzes gemaakt. Zo komen er drie verschillende dakvormen in de rij, en ook verschillende kleuren steen voor de gevel. Samen kozen zij voor een zwarte dakpan. Iedere koper levert ook een eigen afbeelding aan voor de plaat die wordt gemonteerd op de voorgevel. Zo ontstaat een rij van individuele huizen, die toch mooi bij elkaar passen. En omdat er samen wordt gebouwd, kan dat voor een gunstige prijs.

Geïnteresseerden kunnen rechtstreeks contact opnemen met Wiljan van der Heide van Slingerland Bouw die als contactpersoon optreedt voor de groep, w.vanderheide@slingerlandbouw.nl of telefoonnummer 033-2462121.

 

 

Bekijk gerelateerd project

Nieuwsarchief