Nieuws

Vastgoedmarkt.nl bericht over ons project voor Scania te Nijkerk

vrijdag 7 december 2012

Vastgoedmarkt.nl berichtte d.d. 04-12-2012 het volgende:

Scania huurt 9.000 m2 terrein in Nijkerk
Scania, producent van zware bedrijfsauto’s, bussen en industrie- en scheepsmotoren, heeft een overeenkomst gesloten voor de huur van 1.368 m2 bedrijfsruimte, 444 m2 kantoorruimte, 276 m2 magazijnvloer en 20 parkeerplaatsen op bedrijventerrein De Smidspol in Nijkerk.

De bedrijfsruimten en parkeerplaatsen liggen op een perceel van zo’n 9.000 m2 aan de Handelsstraat 29 te Nijkerk en worden gehuurd ter vervanging van de werkplaats op bedrijventerrein Isselt in Amersfoort. De bouw van de nieuwe werkplaats wordt gerealiseerd door Slingerland Bouw. De oplevering staat gepland in het tweede kwartaal van 2013.

Het nieuwe pand biedt op alle fronten het nieuwste en modernste voor professioneel onderhoud aan trucks, bussen en trailers. Op een kavel van 9.000 m2 wordt een werkplaats gebouwd met zes doorrijpoorten. De totale lengte is voldoende om de Langere en Zwaardere Vrachtautocombinaties (LZV’s) in zijn geheel onder dak te kunnen repareren. Het pand krijgt ondergronds een volledig afgedichte installatie voor de opslag en verwerking van alle vloeistoffen. In de separate APK-straat kunnen alle benodigde inspecties snel en efficiënt worden uitgevoerd. Alle medewerkers van de huidige werkplaats in Amersfoort verhuizen mee naar de nieuwe werkplaats in Nijkerk. Het Industrial & Logistics team van Jones Lang LaSalle trad in deze transactie op namens Scania.

 

Bekijk gerelateerd project

Nieuwsarchief