Nieuws

Dhr. H. Pouw, O.N.X. architecten bna: In perfecte samenwerking met Slingerland Bouw hebben wij het prachtige project De Zesling ontwikkeld.

donderdag 22 november 2012

Wonen in een rijtje met een eigen identiteit, en volop keuzemogelijkheden voor eigen inbreng, dat kenmerkt De Zesling. De Zesling is een rij van 6 woningen die op particulier initiatief wordt gebouwd in Noorderplassen West. De kopers geven gezamenlijk opdracht tot de bouw, die wordt uitgevoerd door Slingerland Bouw –onder Woningborggarantie. Doordat het particulier initiatief is, zijn de woningen heel gunstig geprijsd. Het ontwerp is van H. Pouw (O.N.X. architecten).

De Zesling wordt gebouwd op kavels 305 t/m 310 in Noorderplassen West, een rij die gelegen is aan het Marszeil in het midden van de wijk. In de wijk komen groen (de bossen rondom), water (IJmeer en de grachten), natuur (de omliggende natte graslanden) en wonen samen, kortom een rustige woonomgeving met een gevarieerde bebouwing. De wijk nadert langzaam haar voltooiing. De supermarkt met haventje zijn geopend, voorzieningen als scholen en zorg zijn aanwezig. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer (aparte busbaan) en snelle aansluiting op de Hogering van Almere.

Er komt een rij van 4 tussenwoningen met 2 hoekwoningen.

Een koper kan zelf zijn woning ‘samenstellen’. Alle kopers hebben gekozen voor een basiswoning met twee bouwlagen plus een zolderverdieping (146 m2 bvo, 103 m2 GO). De woning kan op een aantal manieren worden uitgebreid: met een rechte of een puntkap aan de voorzijde, dakramen of dakkapel. Leuk is dat kopers de uitstraling van hun huis kunnen bepalen. Er is keuze in kleur van de bakstenen én er mag een ontwerp worden aangeleverd voor de gevelpanelen die het rijtje hun karakteristieke uiterlijk geven. De kozijnen zijn van meranti hardhout met HR++glas. Het huis wordt opgeleverd inclusief badkamer maar zonder keuken. De zolder is niet afgewerkt. In de achtertuin staat een schuur. Parkeren is op eigen erf.

De prijzen zijn als volgt: (von, inclusief 21 % BTW)
· Tussenwoning (kavel van 125 m2) basisuitvoering € 172.000 von
· Hoekwoning (kavel van 163 m2) basisuitvoering € 183.000 von
 
 
 

Nieuwsarchief