Bedrijfsprofiel

Organisatie
Achter de naam Slingerland Bouw gaat een schat aan ervaring in de bouwsector schuil. Ervaring die zowel in de woningbouw als in de utiliteitsbouw wordt aangewend voor projectontwikkelaars, overheidsinstanties als ook particuliere opdrachtgevers. En altijd met veel succes. Met name door onze vruchtbare samenwerking met onze opdrachtgevers, architecten, onderaannemers en toeleveranciers. Deze samenwerking vormt de basis voor het uiteindelijk succesvolle resultaat.

Interne organisatie
De kracht van ons bedrijf ligt in de ‘platte' organisatie. Vanuit de directie is een directe aansturing naar calculatie, projectleiding en uitvoering. Door deze manier van organiseren zijn de contacten heel direct en wordt de verantwoording tot laag in de organisatie gebracht. Het is altijd belangrijk om mensen, op welk terrein in de organisatie ook, zoveel mogelijk verantwoording te geven, waardoor de beste prestaties geleverd worden.

Meerwaarde
In alle gevallen stoelt de meerwaarde van Slingerland Bouw op de ijzersterke combinatie van traditioneel vakmanschap en de tomeloze ambitie om de beste op het vakgebied te zijn. Persoonlijke betrokkenheid en zorgvuldig klantcontact vormen bij Slingerland Bouw de speerpunten van beleid.

Downloads